Testimonials

Janine Deckers, Projectleider ParnasSys bij Movare

Mijnschoolplan is een aantrekkelijk kwaliteitsinstrument met inhoud! Het is een toegankelijk en herkenbaar stuk voor iedereen. Dat is het voordeel als je het stichtingsbreed toepast. Collega’s kunnen ervaringen met elkaar delen en bij een eventuele schoolwissel herken je meteen de opzet van het schoolplan, jaarplannen etc. Je ziet door de bomen het bos weer.

Willem van der Lugt, Onderwijs Consult Lugt

Je kunt direct bepalen of een leraar, start-, basis- of vakbekwaam is. Aan de hand van de observaties kun je dat meten met de competenties die hierbij horen. Zo weet je of je inschatting klopt. Dat zorgt tevens voor een handig teamoverzicht. Zo heb je meteen in beeld waar de sterke en zwakke punten liggen.…
Read more

Joyce Seijbel, directeur CBS Braakhekke in Emmer-Compascuum

Doordat alle onderwerpen al in het format staan, sla ik geen belangrijke items over. Ook zijn de werkvormen helpend: zo kunnen we als team de inhoud bepalen. De voorbeeldteksten helpen mij een heel eind op weg.

Netty Gruiters, directeur SBO De Kameleon, Papendrecht

Ik heb zowel ervaring met de WMK-EC als met de WMK-PO versie. Het is een mooi instrument wat je helpt om de kwaliteitszorg van de school goed te organiseren. Daarnaast zijn de rapportages die je uit kunt draaien prachtig en goed te gebruiken bij je jaarverslagen en gesprekkencyclus. Kortom een aanrader!

Ryanne Overmeire, directeur Sint Maartensschool, Voorburg

Inmiddels werk ik nu zo’n 4 jaar met de kwaliteitskaarten van WMK-PO. Voor onze school werken de kwaliteitskaarten, mits oprecht ingevuld, als een spiegel voor ons eigen functioneren. Het geeft ons goed zicht op wat er beter kan. Door cyclisch te werken en de verbeterpunten op te nemen in ons jaar en schoolplan, wordt het…
Read more

Frances Heggen-Geene, directeur b.s. De Zonnebloem, Liessel

WMK is heel uitgebreid en dankzij de uitleg en cursus van Bos Onderwijs Consultancy  kunnen we er goed mee uit de voeten.